kristian jansson

VIL DU HA MIN HJELP TIL Å BYGGE DIN CAMPER VAN?

Jeg bygger en Mercedes Sprinter eller Fiat Ducato om til din camperdrøm. Når jeg er ferdig med bilen er den klar for besiktigelse hos Biltilsynet. Deretter er det bare å legge ut på eventyr.

Vi starter med en samtale om dine behov og ønsker. Utfra dette, vil jeg komme med planløsninger og et pristilbud. Kanskje må vi ha et par runder med justeringer, før vi skriver en kontrakt, med fastpris og en dato for ferdigstillelse (normalt vil arbeidet ta cirka tre måneder).

Bilen bygges om på mitt verksted i Sør-Spania (en kort kjøretur fra Malaga). Jeg arrangerer transport fra Norge til Spania. Om du ikke ønsker å hente bilen selv, og teste den på en koselig kjøretur gjennom Europa, kan jeg også arrangere transport tilbake til avtalt leveringssted i Norge.

Det høres fryktelig dyrt ut å skulle frakte bilen til Spania, for å bygge den om?

Arbeidskostnadene og materialer er betydelig lavere i Spania enn i Norge. Særlig når det gjelder Mercedes Sprinter, er også tilgangen på bildeler mye større. Akkurat som mange andre arbeidsoppdrag outsources, vil totalsummen bli rimeligere enn få gjort en tilsvarende jobb i Norge.

Jeg vil presisere at at arbeidet på bilen utføres av meg personlig. Hvis du ønsker å lakkere om bilen, kan dette gjøres av et autorisert spansk firma. Prisen er betydelig lavere enn i Norge.

Er du klar til å starte ditt nye eventyr?

Ta kontakt i dag.

TELEFON: + 47 92081963

EPOST: hei@kristianjansson.com